Onze locatie

Ons moderne pand is gelegen in Utrecht in de wijk Rijnvliet/ Leidsche Rijn. De praktijk grenst aan de gemeente de Meern, maar is ook dichtbij de bedrijfsterreinen Papendorp en Strijkviertel. Met 6 behandelkamers en een grote trainingsruimte hebben we voldoende ruimte om je optimaal te helpen. Uiteraard voldoet onze inrichting aan alle eisen zoals de KNGF die stelt en zijn we goed toegankelijk voor mindervaliden. Onze hoofdingang en ontvangsthal is op Overvliet 96.

Adres

Overvliet 96, 3545 NH Utrecht

Bereikbaarheid met de fiets

Vanuit de omliggende wijken zijn er goede fietspaden aangelegd. Vanaf Leidsche Rijn centrum fiets je in 9 minuten naar onze praktijk, vanuit Utrecht centrum kost het nog geen 20 minuten.

Bereikbaarheid met de auto

Per auto hebben we tijdelijk nog last van de laatste bouwfase van Rijnvliet West en kan ons pand uitsluitend vanuit het westen (via Strijkviertel) worden bereikt.

Parkeren kan voor ons pand op Overvliet 96, maar ook aan de achterkant op Overvliet 80. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Wil je dat je bezoek vlekkeloos verloopt, overweeg dan met de fiets te komen.

Bereikbaarheid met het OV

Via de halte Strijkviertel-Noord zijn wij goed bereikbaar en loop je in 6 minuten naar ons pand.

We tellen af naar de opening op
20 januari 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden