Over ons team

Samen sterker: Maak kennis met ons deskundige team fysiotherapeuten & personal trainster
Team lid Riekje

Riekje Bruins

Fysiotherapeut en Manueeltherapeut

Door meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied heb ik mij ontwikkeld tot specialist in schouderklachten, neuralgische amyotrofie (NA) en duizeligheidsklachten (BPPD) In mijn vrije tijd zal je mij regelmatig kunnen treffen in de buitenlucht, door uit te waaien op de boot of op de MTB in het bos. In het verleden heb ik op nationaal niveau gegolfd en ben nog met enige regelmaat op de baan te vinden. Daarnaast ben ik een echte team player.

In de afgelopen jaren heb ik enorm veel mensen kunnen helpen om weer zorgeloos te kunnen bewegen, zonder pijn aan hun schouders. Het afgelopen jaar ben ik mij middels een 1-jarige opleiding gaan verdiepen in onbegrepen chronische pijnklachten. Ik wil je helpen fasciliteren van een gezond en pijnvrij leven op het gebied  slaap, stress, ademhaling, voeding, bewegen en het immuunsysteem: De 6 domeinen.

Zou je graag ook weer energiek met beide armen in de lucht kunnen staan, plan dan gerust eens een afspraak in.

Glenn van den Bergh

Fysiotherapeut en Manueeltherapeut

Sinds 8 jaar ben ik fysiotherapeut en heb mij de afgelopen jaren verdiept in het herstel van enkel-, knie-, en heupblessures. Zelf heb ik een grote passie voor sporten, onder andere in crossfit en sinds vorig jaar ook samen met mijn vriendin in triatlon. Door deze passie help ik graag als een team mensen hun doelen te bereiken, zoals een marathon lopen of om weer de trap op te kunnen lopen. Tijdens de masteropleiding tot manueeltherapeut ben ik mij ook meer gaan richten op klachten aan de nek en rug. 

Heb je last van een blessure en wil je samen met mij je doelen behalen, neem dan gerust contact op. 

Team lid Glenn
Team lid Chris

Chris van der Burght

Personal trainer

Sinds 2018 begeleid ik mensen met het behalen van hun sportieve doelen. Naast dat ik anderen wil helpen met sporten, zal je mijzelf ook regelmatig kunnen zien zwoegen in een crossfitbox. Mijn passie ligt bij ‘Olympic Weightlifting’, waardoor de barbell tijdens mijn werk vaak zal terugkeren in de oefeningen. In de afgelopen jaren heb ik mij verdiept in het begeleiden van vrouwen tijdens de pre- en postnatale fase willen (blijven) sporten. Ik hou van een praktische aanpak, een gezellig kletspraatje en zal ook eerlijk tegen je zijn. 

Heb je een behoefte aan verdieping op het gebied van training, soms een stok achter de deur nodig of een ander sportief doel: Let me know !

FYXD

Het team van FYXD helpt je van je pijnklachten af

Welkom bij FYXD! Wij zijn hier om jouw welzijn te verbeteren en je te helpen een actieve, gezonde levensstijl te omarmen. Ons team  staat klaar om jou te begeleiden op uw reis naar herstel, pijnvermindering en het optimaliseren van jouw levensstijl. Samen werken we aan een gezondere, actievere en gelukkigere versie van jezelf.

15 +

jaar ervaring

Over onze praktijk

We heten je van harte welkom in onze splinternieuwe praktijk in de prachtige stad Utrecht. We zijn ontzettend trots op onze nieuwe locatie in de wijk Rijnvliet en willen graag laten zien wat we te bieden hebben. Kom gerust eens binnen wandelen en vrijblijvend kennis maken met ons team. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de verschillende mogelijkheden die we bieden. Of je nu op zoek bent naar preventieve zorg, behandelingen voor specifieke klachten of gewoon een controleafspraak wilt maken, bij ons ben je aan het juiste adres.

We tellen af naar de opening op
20 januari 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden