Tarieven

tarieven

Fysio- en manuele therapie

Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een overeenkomst gesloten. Of (en in welke mate) fysiotherapie wordt vergoed verschilt per zorgverzekeraar en is afhankelijk van je (aanvullende) verzekering. Je dient dat zelf bij je zorgverzekeraar na te gaan. 

Als onze behandelingen niet door de zorgverzekering worden vergoed, gelden onderstaande tarieven. De intake en behandeling worden als twee zittingen gedeclareerd bij je verzekering. Indien je geen behandeling tijdens de intake wil, meldt dit even apart bij het maken van de eerste afspraak. 

Personal Training

Wil je kennismaken met personal training? Neem contact op voor een vrijblijvende proefles van 30 minuten!

Een reguliere training is 60 minuten. Duotraining met een “maatje” is mogelijk, daarvoor geldt een opslag van 10 euro per persoon per uur.

Leefstijladvies

Sport massage

Als een afspraak niet ten minste 24 uur van te voren is afgezegd, wordt deze in rekening gebracht.

Betaling dient voorafgaand aan een training/ sessie/ periode te zijn overgemaakt op NL66ABNA0127308865 t.n.v. FYXD Fysio

Over onze praktijk

We heten je van harte welkom in onze splinternieuwe praktijk in de prachtige stad Utrecht. We zijn ontzettend trots op onze nieuwe locatie in de wijk Rijnvliet en willen graag laten zien wat we te bieden hebben. Kom gerust eens binnen wandelen en vrijblijvend kennis maken met ons team. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de verschillende mogelijkheden die we bieden. Of je nu op zoek bent naar preventieve zorg, behandelingen voor specifieke klachten of gewoon een controleafspraak wilt maken, bij ons ben je aan het juiste adres.

We tellen af naar de opening op
20 januari 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden