Trainen tijdens en na je zwangerschap bij FYXD

FYXD Zwangerschapstraining

Blijf fit rondom je zwangerschap bij FYXD in Utrecht met zwangerschapstraining.

zwangerschapstraining

Als personal trainers bij FYXD begrijpen we dat zwangerschap een unieke fase in het leven van vrouwen is, daarom focussen wij ons op het leveren van deskundige begeleiding voor zowel aanstaande moeders als nieuwe moeders door middel van diverse soorten zwangerschapstrainingen. Snel herstel na de bevalling begint bij goede zorg voor jezelf tijdens de zwangerschap. Zo fit mogelijk de bevalling in gaan, de laatste zwangerschapskilo’s kwijtraken of minder last hebben van je zwangerschapskwalen? Chris helpt je met de juiste oefeningen en technieken in onze gym. Door te werken aan jouw fitste versie ben je klaar voor je bevalling en om voor je kleine te zorgen in de toekomst. Samen gaan we jouw doelen FYX-en!

zwangerschapstraining

Prenatale zwangerschaps-training: trainen voordat de baby geboren is.

Onze ervaren personal trainer Chris is gespecialiseerd in prenatale zwangerschapstraining. Samen richten jullie je op veilige en effectieve trainingen die de kracht, flexibiliteit en algehele welzijn van aanstaande moeders verbeteren. Bovendien weten wij precies wat er in de verschillende fases van je zwangerschap wel en niet kan en hoe we jou hierin ondersteunen.

Postnatale zwangerschapstraining:
weer fit na de bevalling.

Na de bevalling bieden we op maat gemaakte postnatale trainingen om nieuwe moeders te helpen hun kracht terug te winnen, rompstabiliteit te herstellen en geleidelijk aan hun fitnessniveau te werken. Ook begrijpen onze trainers de unieke behoeften van postpartum vrouwen en passen de oefeningen aan om een veilige en doeltreffende revalidatie te garanderen. Stap voor stap zorgen we dat jij jouw doelen zult bereiken.

Zwangerschaps-training in groepsverband

Bij FYXD Personal Training geloven we in het creëren van een ondersteunende en inclusieve omgeving, waar elke moeder wordt aangemoedigd om op haar eigen tempo vooruitgang te boeken. Toch snappen wij heel goed dat samen trainen en ervaringen uitwisselen soms nog veel fijner kan zijn in deze nieuwe fase. Daarom bieden wij trainen in groepsverband, zodat jij andere aanstaande mama’s kunt ontmoeten en jullie samen aan de slag kunnen.  Neem contact met ons op via het contactformulier voor de mogelijkheden op dit moment.

De voordelen van zwangerschapstraining op jouw lijf en dat van je kind:

Er zijn natuurlijk nog een hoop extra voordelen van sporten rondom de zwangerschap. Heb je vragen? Neem contact op met Chris via onze Whatsapp op 030-2074278 of via onderstaand contactformulier.

Kom met ons in contact

Email

info@fyxd.nl

Telefoonnummer

+030 2074278

Adres

Overvliet 96, 3545 NH Utrecht

We tellen af naar de opening op
20 januari 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden