Specifieke trainingen

FYXD personal training gespecialiseerd in pre- en postnatale training

Bij FYXD Personal Training streven we naar het creëren van gepersonaliseerde aanpak die aansluiten bij jouw behoeften en doelen. Ons team staat klaar om je te begeleiden op weg naar een gezondere levensstijl, ongeacht je fitnessniveau of achtergrond.

Pre- en Postnatale training

Bij FYXD begrijpen we dat zwangerschap een bijzondere fase in het leven is die specifieke aandacht vereist. Onze pre- en postnatale trainingssessies zijn ontworpen om jou op een veilige en effectieve manier te ondersteunen tijdens deze belangrijke periode. Onze ervaren trainers hebben expertise in het aanpassen van oefeningen aan de unieke behoeften van zwangere vrouwen en nieuwe moeders. We richten ons niet alleen op het behouden van kracht en conditie, maar ook op het bevorderen van het algemene welzijn. 

Groepslessen op Maat:

FYXD gelooft in de kracht van gemeenschap en groepsdynamiek als het gaat om het bereiken van fitnessdoelen. Daarom bieden we groepslessen aan die gericht zijn op jouw specifieke sportdiscipline. Of je nu van hardlopen houdt, gefascineerd bent door golf, of jezelf wilt uitdagen met krachttraining, wij stellen voor jou en je sportmaatjes de perfecte groepsles op. Onze deskundige instructeurs zorgen ervoor dat elke sessie afgestemd is op de sportbehoeften van de deelnemers, waardoor jij binnen je eigen sport nog beter zult gaan presteren.

Bij FYXD gaat het niet alleen om het bereiken van je fitnessdoelen, maar ook om het genieten van het proces en het opbouwen van een gezonde levensstijl die duurzaam is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe FYXD Personal Training jou kan helpen de beste versie van jezelf te worden.

Andere diensten

Over onze praktijk

We heten je van harte welkom in onze splinternieuwe praktijk in de prachtige stad Utrecht. We zijn ontzettend trots op onze nieuwe locatie in de wijk Rijnvliet en willen graag laten zien wat we te bieden hebben. Kom gerust eens binnen wandelen en vrijblijvend kennis maken met ons team. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de verschillende mogelijkheden die we bieden. Of je nu op zoek bent naar preventieve zorg, behandelingen voor specifieke klachten of gewoon een controleafspraak wilt maken, bij ons ben je aan het juiste adres.

We tellen af naar de opening op
20 januari 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden